Ik hoor een schreeuw in de nacht..
Die haar pijn verzacht..
De pijn dat ze haar vader had verloren..
was zo erg dat ik haar bijna als vriendin had verloren
Sinds die dag is ze het zelfde niet meer..
en tja, dat doet me eigenlijk best veel zeer..
De dingen die we vaak deden..
Kan niemand, nee niemand! van mij stelen
Tessa snap gewoon dat ik je als vriendin niet kan missen
Please laar je je daarin niet vergissen!!
* tessa suc6!!*