Zo Leeg
Ik probeer me nu al dagen voor te stellen,
Waarom jij je voelt zoals jij je voelt.
Gezien het feit dat je het niet kunt vertellen,
Kan ik wel begrijpen wat je bedoeld.
Er zijn van die periode’s ik weet het,
Dat er niets wil in je geest.
Je kruipt dan het liefst in je bed,
Alsof er niets is geweest.
Alles lijk zo doeloos,
Geen zin in leuke dingen.
`T is niet wat je verkoos,
Maar iets dat zit van binnen.
Onrust in je hoofd en ziel,
Bijna niet te omschrijven.
Dingen waar je eerder voor viel,
Kunnen niet meer bij je blijven.
Toch zijn er dingen waaruit je haald de kracht,
Om weer positief te zijn en gelukkig.
De wil om te leven de wil en de macht,
Pijn angst je voelt het maar draagt dat moedig.
Het lijkt op uiterlijke schijn,
Want diep in je blijft het zitten daar.
Als je er aan denkt voel je je klein,
Maar een ding is wel waar.
Van positiefheid en opgewektheid,
Krijg je een andere kijk op het leven.
Dus heb nu even geen zelfverwijd,
Maar laat je geluk en liefde beleven.
Want jij bent het waard,
En jij verdiend het want……….. JIJ bent JIJ