Verlangens
Mijn diepste verlangens die liggen bij jou,
Verlangens van liefde
Liefde ja……… liefde van jou,
Verlangens naar jou warmte.
En genegenheid dat straal je uit.
Hoe bewaar ik nu mijn kalmte.
Zodat ik niet tegen je stuit.
Want wat ik niet wil is.
Dat ik je door teveel verlangen mis.
Want mijn hart en ziel.
Zijn voor jou……..jou waar ik voor viel.
Beleef je met mijn gevoel.
Gevoel voor ……………..jou