Vriendschap is niet voor jaloers op te zijn
Vriendschap is iets waar je trots moet op zijn
Vriendschap is verlangen om die persoon terug te zien
Vriendschap vertrouwen hebben in die persoon
Vriendschap is ........
je kunt nog zo lang doorgaan
die persoon om wie ik verlang voor terug te zien dat ben jij !
je bent echt mijn beste friendinnetjeeeuh en weet dan ook dat ik van je hou !