men beste vriendin,
probeert me jaloers te maken.
het heeft echt geen zin,
dat ze zo men geweten probeert te kraken.
Ze zei dat ze op spencer mocht rijden,
Maar dat is wat de manege probeert te vermijden.
Hij is te oud voor zwaardere kinderen,
Net daarom dat ze het verhinderen.
Toch zegt ze dat ze erop heeft gereden,
Mor ze heeft de fidji bereden!
Maar ik trek het me niet aan,
Want ze blijft toch spontaan!
Ik hoop dat dit gedicht,
Onze vriendschap niet verbrod!
Want dan ben ik een onnozel wicht,
En dan ben ik zot!