Mijn ogen zijn geopend
Mijn ogen zijn geopend
Door de woorden die je sprak
Eerst verevelend en ontkend
Om dat er iets aan me ontbrak
Nu de volgende dag
Overdenk ik wat je zei
Dat ik dingen anders zag
Dat klopt dat lag aan mij
Moet je zeggen ik was ontdaan
Maar nu je door dringd tot mijn geest
Zie ik dat ik dingen heb gedaan
Die liever anders waren geweest
Heb me nu dus voorgenomen
Anders te reageren, anders te doen
Zodat ik op den duur kan komen
En aan mijn verwachting kan voldoen
Ik moet niet zo bekropen zijn
En ook niet zo standvast
Doe daarmee vaak de mensen pijn
Iets wat eigenlijk niet past
Hoop te kunnen laten zien
Dat ik toch anders ben dan jij denkt
Want dat is wat ook jij verdiend
Dat ik jou dan ook kan geven dat wat jij me schenkt
Je woorden klinken nu nog in mijn oor
Alles wat je hebt gezegd
Ik zeg je ja ik ga er voor
En dat meen ik heel oprecht
Ik zal laten zien dat ik het wil
Dat je woorden niet voor niets zijn geweest
En op den duur merk je het verschil
Dan staat het voor altijd in mijn geest
Het werkt natuurlijk niet zo ineens
Dus geef me tijd en stuur me bij
Dan genieten we beiden eveneens
Vormen we samen een partij
Dat die tijd er maar snel mag komen
En jij het merkt stap voor stap
Ben blij dat ik het heb aangenomen
Zo je het mij vertelde dat was knap
Zal mijn liefde laten vloeien
Voor ons beiden elke dag
En dat ik jou mag blijven boeien
Van wat je eens in mij zag