ruzie?
waarom kan je het niet verdragen dat ik een heel goede vriendin heb?
waarom wil je dat wij ruzie hebben?
waarom kan het niet zijn zoals vroeger?
samen plezier maken en samen verdriet delen,
het kon allemaal niet meer stuk.
we hadden het goed samen, alle 4, we waren de beste vrienden!
totdat zij kwam, zij heeft alles veranderd.
ze zorgde elke keer opnieuw voor ruzie en verdriet.
ze wou erbij horen, maar door haar jalozie is dit nooit gelukt.
het ging niet goed meer tussen ons, ik zag en hoorde je nog 1 keer om de week.
al je aandacht ging naar haar, wij waren opeens onbelangrijk.
het kon je niet meer schelen, wat er met ons gebeurde.
en nu... vertel je leugens tegen mijn beste vriendin,
omdat je het gewoon niet meer kan verdragen dat wij nog altijd een goede band hebben.
je hebt het je zelf aangedaan,
je hebt je zelf buitengesloten,
voor mij hoeft het niet meer, zeker nu niet.
wat je allemaal achter mijn rug vertelt, al die leugens.
ik ben het beu!
waarom kan het niet zijn zoals vroeger?
samen plezier maken en samen verdriet delen,
het kon allemaal niet meer stuk.
we hadden het goed samen, alle 4, we waren de beste vrienden!