Elke x word ik weer depri
Elke jaar,
van de herfst
tot en met het voorjaar
ik moet blijven voor me vrienden
maar ik kan het soms niet meer
ik voel me met de dag slechter
waarom zou ik het nog willen?
Ik kan niet meer lachen,
Zonder een masker op te doen,
Ik voel me niet meer gelukkig
Zoals vroeger
Zoals toen
Deze zomer was echt prachtig
Misschien te mooi om waar te zijn
Dat moet zo blijven
In mijn gedachten
Zonder die verdriet en pijn
Deze winter word weer zwaar
Ik hoop aan de ene kant overleefbaar
Maar geen leven meer voor mij,
Zou wel heel vredig zijn