~Ik kan het niet laten~
Ik kan het niet laten,
Ze was zo mooi en zuiver,
Zo puur en maagdelijk.
Tot de laatste huiver,
Ik kon het niet laten.
Ik kan het niet laten,
Ze was zo volwassen in haar gedrag,
Zo vrolijk in haar ogen.
Tot de laatste lach.
Ik kon het niet laten.
Ik kan het niet laten,
Ze was zo zelfverzekerd en slim,
Zo invloedrijk op haar omgeving.
Tot de laatste schim.
Ik kon het niet laten.
Ik kan het niet laten,
Ze wenkte me met een knik,
Ze lokte het zelf uit.
Tot de laatst snik.
Ik had het nooit mogen doen.
~J.C~