mensen denken dat ik gek ben
ze stellen me waarom vragen
en geven elk hun eigen preek
je moet dit en
je moet dat
ach mensen hou op met dat gezeik
laat me zijn zoals ik ben
en probeer me niet te veranderen
iedereen zegt :
doe wat je hart jou vertelt
wel BE FREE
dat is wat het mijne zegt
SOW that's what I will be