Morgen is een dag
Van blij kunnen zijn
Morgen hoort er gelach
In plaats van pijn
Morgen hoort er de dankbaarheid
Voor een jaar bewaard te zijn
Maar God, als ik zo verblijd
Terugkijk, zie ik alleen maar pijn
Morgen is er de zegen vragen
Omdat het een nieuw jaar zal zijn
En bidden of het Hem mag behagen
Me te verlossen van de pijn
Morgen is het een dag van huilen
Een dag om weer klein kind te zijn
Bij m’n Vader een plek te zoeken om te schuilen
Bij Hem, die me voor eeuwig wil behoeden voor de pijn.