Verloren in mezelf
Veilig in je armen
Ademen als één
Mijn hart bonst jouw ritme
Niet meer weten waar ik eindig
En waar jij begint
Kijken door jouw ogen
Jouw stem verteld mijn dromen
Je veegt mijn angsten van de baan
Mijn instincten vertrouwen
En weten dat ik thuis ben