Zijn beeld rende voor haar ogen
toen de stille nacht
haar uit haar slaap deed ontwaken…
Ze hoorde zijn stem,
die zong en zong
tot het leek of alle problemen
in één moment
aan de kant leken te staan…
Zij bad de krachtigste smeekbeden
om aan te tonen aan de verliefden
dat verlangen het veiligste genot was
voor hen die zonder moed leefden…
Maar als ze terug haar dromen instapt,
en hevige verlangens door haar lichaam stromen,
voelt ze haar hart hevig kloppen
in haar keel
die door alle onzekerheden
steeds meer verstikkingsverschijnselen vertoond…