Kikker kikker waar ben je dan,
waar ben je nauw men lieve kikker,
please kom vlug dat ik je kus
en je in een prachtige prins wordt omgetoverd,
een prachtige prins waar ik zo ontzettend veel van hou,
een prachtige prins die gans men hart en ziel verovert,
oh kikker kikker waar ben je toch nauw,
ik mis je zo!