JIJ
… de wind die fluistert in m’n oor
… de zon die m’n dag laat beginnen
… de maan die ’s nachts over me waakt
… de woorden die m’n twijfel doen verdwijnen
… ongemerkt m’n hart binnen geraakt
… de stilte na de storm in m’n hoofd
… het lichtje aan het einde van mijn tunnel
… m’n veilige haven
… de vuurtoren die m’n bootje naar huis toe loodst
In je ogen wil ik verdrinken
In je armen wil ik verdwijnen
Door je hand laat ik me leiden
Naar je hart, daar wil ik blijven