Afscheidsgedicht...
Gekrenkt tot op het bot
In stilte je woorden aangehoord
Je sprak, je schreeuwde
Wenste mij van alles toe
Ik kon het niet geloven
Maar door al die harde woorden
Prikten de tranen achter mijn ogen
Mijn hoofd tolde
En kon niet begrijpen, je gedachtengang
Ik werd zo verdrietig
Maar hoe meer je schold
Hoe meer het overging in bang
Bang voor je woorden
Bang voor de pijn
Nooit kunnen denken
Dat ik bang van jou zou zijn
En nu wil ik stoppen
Alles heb ik opgegeven voor jou
Dat deed ik
Omdat ik zielsveel van je hou
Jij hebt mijn ogen geopend
Ik wist niet dat liefde zo wreed kon zijn
Ik stop met jou
Ik sluit me af voor alle pijn…
Het spijt mij
Ik hou heel veel van jou
Maar jij hebt jouw keuze gemaakt
En vanavond mijn hart zo pijnlijk geraakt
Er is geen andere oplossing meer
Liefste, je deed mij teveel zeer…