Ik wist het niet…
Ik wist niet wat me gebeurde...
Opeens zo’n ontzettende pijn
Geen idee waarom
Waarom moest ik het weer zijn
Ik wist niet dat ik van hem hield
Tenminste niet op die manier
Ik hield van hem als van een vriend
Maar toen vond hij een ander
Iemand die naast hem stond
Een mes kwam in mijn hart
Hij draaide het rond
Toen hij achteloos vroeg hoe ik haar vond
Ik ben blij voor hem,
Zijn geluk is mijn alles
Maar toch had ik heel stiekem gehoopt,
Dat ik meer
Dan een plan B zou zijn
20-10-03
Marcella Janssen