Twee dagen tweeduizend
1999 overziend
op de bank
schieten herinneringen voorbij
als de vuurpijlen in nieuwjaarsnacht,
een paar seconden flonkerend
aan de hemel, om uiteen te spatten
in een niets,
nietszeggend zwart.
Ik heb gevonden wat ik zocht
een kleurrijk leven
vol met plannen
tijd gaat te snel.
Marillion op de achtergrond
de muziek snijdt door je ziel
verwoven met gevoel.
Iets dat voorbij is
iets dat blijft