Als 1 druppel water jou terug kon brengen,
dan bracht ik alle zeeën en oceanen,
alle druppels regen die er vielen,
al het water uit de grond
en iedere traan die er werd gelaten,
van verdriet of van geluk
naar jou om te zien of het werkt!
Sas, ik mis je enorm, ik weet dat ik voor alles altijd bij je terecht kan, maar je kan me niet antwoorden op mijn vragen en problemen...
Ik heb je nodig!
The S-Angel