Wouwie is wat ik dacht
Toen ik je voor het eerst zag
Je bent een leuke man
Die ik erg graag mag
Het is meer dan mogen alleen
Liefde, dat is wat ik voor je voel
Weet niet of je begrijpt
Wat ik precies bedoel
Ik heb hier geen ervaring mee
'T moet allemaal rustig aan
Toch ben ik heel benieuwd
Hoe het ons in de toekomst zal vergaan
Steeds een stapje verder
Toen kwam die eerste zoen
Stond er echt van te kijken
Wist niet wat te doen
M'n hart sloeg over
En 't werd warm van binnen
Is er nu dan iemand
Die ik echt kan beminnen
Jij
Jij bent zo lief voor mij
Dat heb ik in geen tijden gevoeld
Is het nog jij en ik
Of toch al stiekum wij?
Een eindeloos verlangen
Het maakt me hor en dol
Ik kan me nog niet geven
Maar m'n hartje slaat op hol
De liefde kan ik nog niet bedrijven
Dat is voor mij tè speciaal
Dat moet héél bijzonder worden
Dan geef ik me helemaal
En dan pas zul je zien
En dan pas zul je voelen
Wat ze met echte
Liefde bedoelen...
2003