Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
when you disappear
Someday
I'll find a way
And the right words to say
You look so far away
Miles from me
Floating high in the air
I miss you so much
It doen't seem fair
Then I remember the days
Who are meant to be
I picture those days
And it's you I see
I want to kiss you
And hold you tight
But you disappear
And get out of sight
I want to cry
Till I'm fast alseep
Can't control my emotions
Feelings are too deep
Reacties op dit gedicht
Zivinice vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
darkness*
:
Maandag, augustus 23, 2004 17:34
erg mooi :)
en herkenbaar!
knufs, lil xxx
Over dit gedicht
Auteur:
Zivinice
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
05 november 2003
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Liefdesverdriet]
[Liefde]