schelden schoppen, slaan
geen zin meer om naar school te gaan
ik word gepest
en dat is niet zo best
ik heb geen goed gevoel
wat hebben die pesters nou voor doel
ik vind het eng al kom ik uit school
een grote groep kinderen wat hebben ze een lol
ze lachen mij uit midden in mijn gezicht
ik moet verder ik ben verplicht
maarr daar begint het weer
ze pesten mij iedere keer
zelf mijn "vrienden" laten mijn vallen
ze schelden mij uit en geven mij knallen
nu na 2 jaar gaat het goed
en ik ga verder met goede moed
ik wens elk kind dat gepest word veel sterkte en geluk
mijn leven gaat nooit meer stuk (hoop ik)
ik word niet zelf gepest maar ik had het geschreven voor mijn vriendin en het heeft geholpen!!!!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjus aan iedereen die dit leest en ik vind ut leuk al reageer je