Ik liet jou staan omdat ik op een ander verliefd werd.
Je zei dat je nooit iemand anders wilde,
Toch zeker het eerste jaar niet,
Ik wilde je wel geloven,
Ik kreeg een kleine vorm van spijt!
Ik kwam je een week na het voorval tegen op de kermis,
Je zat met je rug naar mij gedraaid,
Je kon me niet zien kijken,
Vragend kijken of je nu samen was met dat meisje…
Je keek achterom en je zag me staan.
Vanaf die moment pakte je haar hand vast en kuste haar.
Wat ik toen voelde kan ik niet beschrijven maar ik was gekwetst,
Gekwetst omdat ik je geloofde,
Toen je zei:
Kwil geen ander dan jij!