Uren komen, uren gaan
Ik draai me om, maar blijf eenzaam staan!
Als ik terugdenk aan hoe jij verscheen,
Dan besef ik… 3 dagen alleen
Gehuil in de nacht,
Een beeld van jou dat de pijn versmacht.
Het verdriet dat door afscheid verscheen,
Dan besef ik… 3 dagen alleen
Ik zie die lach,
Hoop zo graag dat ik mee mag!
Maar jij moet vertrekken, nu meteen,
Dan besef ik… 3 dagen alleen