Je hebt altijd zoveel voor me betekent,
alleen wist je dat nog niet.
Maar vandaag zijn we beginnen praten,
ineens zoveel verwarring.
Wat gebeurd er met ons?
Waarom dat lange zwijgen?
Maar het is al lang te laat,
te veel gebeurd.
Maar ik wil je nooit meer kwijt,
wat er ook gebeurd!
Jij bent zoveel voor mij!!