het examen gehaald
de klas die nu baalt
het resultaat was zo! goed!
dat geeft jou weer moed
ik wist dat je het kon
al voor je er aan begon
vanaf nu gaat het beter met jou
en nu ben je zover dat je jezelf nu vertrouw
je bent slim je bent intelligent
het word tijd dat je daar zelf is aan wend
lieve jij, ik ben op jou heel erg trots
dat staat zo vast als een huis op een rots