Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
sorry
lekker melig in de les
lekker lachen met z’n twee
heb nog nooit
zo fijn wiskunde gehad
samen in een tussenuur
drinken van canei
maar dan niet te veel
ik werd niet ladderzat
lol die we samen hadden
alles was te gek
lol dat ik veroorzaakt heb
ik maak mensen blij
toch was niet alles
niet alles even fijn
er was namelijk een meisje
dat was niet blij met mij
die moest steeds denken
aan een vriend van ons
die dan weer eens stoned
alles grappig vond
sorry Loes t spijt me
maar ik had echt lol
ik ben niet zoals hem
ik boor je niet in de grond
ik zal me gedragen
maar doe t wel toch weer
ik zal niet worden als hem
want dan doe ik jouw zeer
~voor loesje~
~omdat ik haar lief vind~
Reacties op dit gedicht
snowwhite vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
snowwhite
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
07 november 2003
Thema's:
[Vriendschap]