Illusie
Ik verkoop graag een illusie,
breng een dagdroom aan de man
of dompel iets in fantasie
zodat je de werkelijkheid ontvluchten kan
Verhalen worden muziek
Als slechts de kern van waarheid wordt geraakt
Als een stukje romantiek
ze daardoor veel, veel mooier maakt
Een meesterlijke plot is
de kracht van mijn spel
hoe positief ook een slot
slaat alles dood wat ik vertel
Ik geef de voorkeur aan het open eind
waar je alle kanten mee opkan
mijn fantasie blijft overeind en
ik breng een dagdroom aan de man