Het doet pijn
Het doet pijn dat je niet hier kan zijn
Het doet pijn dat wij niet bij elkaar kunnen zijn
Het doet pijn als ik aan je denk
Het doet pijn
Het doet pijn als ik je naam hoor
Het doet pijn als ik je zie
Het doet pijn wanneer ik over je praat
Alles wat me aan jou doet denken,
doet pijn
Verschrikkelijke pijn