Als blikken konden doeden,
was ik hier nu niet meer.
Want jij kijkt met boze blikken,
daarvan schrik ik keer op keer.
Ik moet mijn angst verbergen,
anders lach jij hard om mij.
Als jij een dagje aardig bent,
ben ik heel erg blij.
Als er iemand bang voor jou is,
scheelt jou dat geen moer.
Maar toch blijf ik van je houden,
want je bent mijn broer...