gisteren was het weer zo ver mijn moeder werd weer kwaad
ik zag de woede in haar ogen en de haat op haar gelaat
ze keek me aan en kwam naar me toe
ik kwou gaan lopen maar ze kreeg me te pakken,ik weet niet hoe
ze smeet me in de zetel en schreeuwde heel luid
ze gaf me een paar meppen en ik schreeuwde het uit
ik zei stop ik heb niets gedaan
maar ze bleef maar doorgaan
ze trok aan mijn haren en stampte me van de trap
ik kwam op de grond van de kelder terecht met een harde klap
ik keek snel naar boven en daar zag ik hoe ze de deur sloot
ik zat daar maar te wenen en riep haal me hier uit!
ik voelde zelf wat bloed op mijn snuit
na een nacht in het donker mocht ik vrij
geloof me ik was blij
maar nu is het gedaan!
voor mijn part mag ze vergaan
ze mag van mij gerust doodgaan
maar morgen ben ik hier weg
en dan heeft zij dikke pech
want dan heeft ze niemand om op te slaan
sorry mama ik laat je in mijn verleden staan
en je komt in mijn toekomst niet meer voor
ik haat je!heb je dat nu nog niet door?