soms wil ik door de grenzen heen breken
om dichter te kunnen zijn
om pijn te verzachten
om warmer te kunnen zijn dan de zon
om samen verzachtende omstandigheden voor elkaar te zijn
om samen onszelf jezelf te zijn
om doorheen de seizoenen van het groeien lief te hebben