starend voor me uit
me afvragend
waar ik ben
kijk ik voor me uit
maar het enige wat ik zie
is een groot, zwart en gapend gat
en dan draai ik me om
en wordt verblind
door het felle licht
waar moet ik heen?
vraag ik me af
en uiteindelijk
kiezend voor het felle licht
realiseer ik mij
en besef ik pas
waar ik eigenlijk ben
ik zit in de tunnel
waar ik moet kiezen
kiezen voor het donker
of voor het licht
terwijl ik mijzelf dit afvraag
loop ik al naar het licht
en weet ik
dat ik de goede weg oploop
en de goede kant uitga
ik loop richting het leven
en richting het geluk
het geluk wat ik zal vinden
daar in het licht