vechten maakt het wachten zwaar
al weet ik niet waarop ik wacht
en is het leven dat ik leefde
minder dan verwacht
hoeveel uren wacht een mens
ontelbaar in zijn leven
uitkomst schijnt mij keer op keer
of anders weer om het even
beloftes maken schuld
cliche's zijn er niet voor niets
waarom is mij dan te vaak beloofd
gelogen waarheid vuur gedoofd