Hoe is het ooit zover gekomen!
Wat ik met jou heb gedaan durfde ik alleen maar te dromen...
Nu zal ik moeten kiezen,
en één van jullie moeten verliezen...
Kies ik voor mijn vriend...
verlies ik jou...
Voor allebei kiezen kan niet,
dan ben ik niet trouw...
Kies ik voor jou,
ben ik mijn vriend kwijt.
Welke keuze ik ook maak,
ik krijg altijd spijt...
Ik kan mijn hart niet aan twee mensen geven,
zo zit ik niet in elkaar...
Maar ik wil jou ook niet opgeven,
ik voel me zo raar!
Ik ben zo verward, wat moet ik doen!
Wie kan mij een antwoord geven!
Het was zo fijn...toen,
ik kan je niet vergeten!
Ga ik voor mijn gevoel,
en kies ik dus voor jou...
Ga ik voor mijn verstand,
en blijf ik mijn vriend verder trouw?
Het is een strijd,
een strijd in mijn hoofd...
Kiezen, maar altijd verliezen...
Er is niets wat mijn passie voor jou dooft!
Toch zal ik een keuze moeten maken,
en afscheid moeten nemen...
Of van jou...of van mijn vriend,
want ik vind dat hij beter verdient...