de nacht zo donker en grauw
wijd opengesperde ogen
ramen beslagen met dauw
een enkel geluid gehoord
de volle uren niet geslapen
volle uren wakker
onrust en chaos waken
want er lijkt geen eind te zijn
de moeheid breekt me op
ik zie alles groeien
en voel me weer zo klein..