Je vraagt me om begrip,
maar begrijpen kan ik niet,
je kan niet blijven wachten laat je me weten,
terwijl je nog zo jong bent.
Je hebt liefde nodig,
ik gaf je mijn liefde,
elke dag weer.
En dan zeg je,
bedankt dat je er was,
terwijl ik er altijd zal zijn voor jou,
want dat is ware liefde,MIEKE!!!!!!