Knus in je binnenzak,
rijzend heel de wereld rond.
Van hier naar ginder.
Spanje, italië, Mexico,...
Niemans kan ons wat deren,
niemand houdt ons tegen.
Samen gaan we door,
jij, en ik in je binnenzak.
En wanneer er iets gebeurd,
kruip ik veilig weg
en weet dat alles weer goed komt.
Elke dag weer een onbekende,
niet wetend waar naartoe.
Maar wat kan het ons schelen?
Zolang we maar samenzijn!!