Gister was ik dan bij jouw vriendin
met mijn hart kloppend in mijn keel
en...ik had het naar mijn zin
het werd me gelukkig niet te veel
ik zag er tegenop
om bij jou thuis te zijn
natuurlijk om jou, mop
en die verdomde hartepijn
ik doe mijn best
zo gewoon mogelijk te doen
net als de rest
met een beetje fatsoen
jij was er ook, maar ziek op bed
kon ik maar even naar je toe
mijn verstand die dat belet
het denken maakt me moe
voor mij is een moeilijk drempel
weer genomen en een stap omhoog
en warempel
de tijd zo omvloog
jullie hebben het goed
ik gun het je...echt
met een beetje moed
komt alles weer recht
beterschap lieve schat
ziek maar lekker uit