we hebben elkaar lief omdat wij het vermogen
hebben ontvangen om lief te hebben, toch
is onze liefde niet volmaakt, vaak zien wij niet
hoezeer een geliefde naar liefde hunkert, liefde
die je niet geeft, liefde die je niet weet te geven
neemt elkaar bij de hand,
neemt elkaar in de armen
je hoeft niet te zeggen
ik heb je lief maar laat het
voelbaar zijn, door je zijn
dat je de liefde uitstraalt met het licht van je ogen
dat je liefde uitademt met de warmte die in je leeft
zo kun je elkaar nog meer liefhebben dan je al deed
14 november 1998