Ik kende je nog niet zo lang
maar ik was helemaal niet bang
om een vriendschap met jou te beginnen
Wat konden we samen anders doen dan winnnen?
Maar toen kwam zij, véél belangrijker en beter dan ik
Bij mij toen de jaloersheid, waar ik nu nog steeds in stik
Die jaloersheid gebruikte jij als reden
En toen behoorde P. tot mijn verleden
Ik kende je al best wel lang
maar ik was een beetje bang
toen ik een vriendschap met jou begon,
omdat ik wist dat ik je verliezen kon
Ik had wel wat problemen, maar toch ging het ontzettend goed
Noem het 'lekker eten', maar je ouders strooiden met het roet
Jij mocht van je ouders niet meer met mij omgaan
en de vriendschap tussen L. en mij was van de baan
Ik kende je al heel lang
maar ik was zo ontzettend bang
om een vriendschap te starten met jou
Ik twijfelde, maar toen ging het zo gauw
Ik hield van je, zomaar, in één keer
En mijn bangheid was er gelijk ook niet meer
Maar nu? Nu gaat het wéér mis
En ik weet dat het weer mijn schuld is
Krijg ik nou weer die angst, wanhoop, verdriet en pijn?
Margreet, laat jij alsjeblieft niet die derde verloren vriendin zijn...
Margreet, als je inderdaad die verloren vriendin bent, en je dit leest,
dan wil ik je alleen even zeggen, dat jij mijn laatste vriendin bent geweest