Mijn woede
Mijn woede
Doen mijn vuisten ballen
Voor jou
Maar ik zal je niet laten vallen
Mijn woede
Laat mijn hoofd op hol slaan
Door jou
Maar ik laat je niet gaan
Mijn woede
Kan ik even niet meer inhouden
Tegenover jou
Het is niet dat ik je niet vertrouwde
Mijn woede
Het wordt even te veel voor me
= veel te veel =
Ik kan niet aanzien
Ik wil je helpen ermee
Laat het weggaan
Je maakt me bang hiermee
Geef mij de schuld er niet van
Ik heb het niet gedaan
Het is jouw probleem
Oke, ik zal je laten gaan…
Ik zal je hachje niet meer redden
Ik zal je er niet meer attend op maken
Ik zal je niet meer op je letten
Dit is voor t eerst dat ik als vriendin ga staken
Want weetje, ik heb ook gevoel
En heb alleen t beste met je voor
Maar als je dat niet wilt zien
Dan ben ik ook niet thuis meer hoor
Ik wil veel begrip opbrengen
En heb er veel geduld mee
Maar als je gaat lopen kankeren
Ben ik niet langer meer zo gedwee
Dan mag je t mooi zelf doen
Vraag t nicky maar, voor mijn part niet
Maar op mijn deur hoef je niet meer te kloppen
je deed me veels te veel verdriet
= ja, jij sarike =