Alles
Alles dat ben jij!
maar heb je dat gevoel ook voor mij?
Opeens is alles zo anders,
wie ben jij, weet je alles van mij?
Dagen brachten we door, was het weekend af we wanted more!
Al die tijden zijn nu weg en waarom?
Ben ik te saai of verleden tijd?
Is het soms tijd voor nieuwe vrienden en passen je oude er niet meer bij?
Wat het ook is.....
ik sta in deze vriendschap in een donkere gang,
Maar er straalt nog een heel klein vlammetje!
Ben jij die aan het blussen?