Eenzaam voel ik mij
Zo alleen zonder jou
Ik weet dat je ergens
Wakker ligt
Ogen wijd open en turend
Naar het plafond
Verdrietig denkend
En misschien
Beslissen over ons
Verstand gaat nog altijd voor verliefd
En vastigheid voor droefenis
Maar ik weet wel
Dat ik je heel erg mis…
Ik zou je willen troosten
In deze donkere sombere nacht
Je lichaam willen verwarmen
En fluisteren heel zacht
Ik zou je willen zeggen
Dat ik heel graag bij je bent
En dat ik van je hou
En dat je bij mij mag huilen
Je tranen mag laten gaan
En dat ik altijd en eeuwig
Voor je klaar zal staan
Misschien is het niet goed
Deze gedachte, deze wens
Een onvervuld verlangen naar elkaar
Van elkaar houden zo enorm
Maar toch onbereikbaar
Twee levens overhoop
Twee levens met elkaar verbonden
Als een web
Met zoveel draden gesponnen
Ik laat je niet los
Dat heb ik je beloofd
Ik hoop alleen
Dat je weet wat je doet
En eens kiest
Voor je echt alles verliest...
16 november 2003, 0.06 uur...Ik stuur je in gedachten een knuffel...