Woorden
produceren is
niet zo moeilijk
woorden
creëren op
rij vraagt energie.
Blaten of
verstandig praten
is de keuze
die er te maken valt.
Hoe vaak wordt er
niet geblaat
als er een schaap
de dam over is.
Praten met behoud
van inhoud, merk je
soms niet eens.
Je doet gewoon mee.
Toch vraagt dit soms
meer energie, dan de
brei woorden maar
laten gaan.
Ben je erg bedreven
in het woord met inhoud,
dan kan woorden
laten zomaar, energie vragen.
16 januari 1993