Je vroeg vaak aan mij waaraan ik dacht,
Nu heb ik uit mezelf eens iets gezegd,
Je zegt nu niks, ik vind het verdacht,
Ik wou dat je het me had uitgelegd,
Nu zit ik hier en krijg geen reactie,
Je stuurt me zelfs geen sms,
Normaal onderneem je meer actie,
Is dit dan mijn verdiende les,
Mag ik dan niet zeggen wat ik denk, spontaan,
Blijkbaar niet,
Maar wat heb ik daar nou aan,
Het enige wat ik nu heb is verdriet,
Wat is dan het nut van eerlijk zijn,
Wat ik denk zeg ik al niet meer,
Ik vind het alles behalve fijn,
Maar ik zeg niet wat ik voel; NOOIT MEER!