Je was zo lief, je was zo zacht,
Ik zie je voor me, hoe je lacht,
Nu ben je weg, ver weg van mij,
Was ik niet goed, was ik te vrij,
De tijd die we hadden was fijn,
In mijn gedachte zal dat altijd zo zijn,
Nu is het over, raar maar waar,
Wat had ik kunen doen, wist ik het maar,
Nu is het over, Nu ben je weg,
Voor jou een opluchting, voor mij;
PECH!