Opa, je was er altijd voor mij,
we deden leuke dingen, knutselen en tekenen,
mijn grote voorbeeld dat was jij,
en van oma leerde ik rekenen,
nu is het bijna elf jaar geleden dat je ons verliet,
Zo ontzettend lang geleden,
en nog heb ik verdriet,
je behoort nog lang niet tot mijn verleden,
je bent nog vaak in mijn gedachten,
ik denk heel vaak aan jou,
had je nog maar een paar jaar kunnen wachten,.....
Ik hou van jou!