ik ben op zoek naar iets dat niet te vinden is in deze wereld.
het heel "vertrouwen" misschien kent ge da??
het is iets vertellen aan een persoon en weten da ze hun mond daarover houden
maja da vindt ge ier ni denk ik
ik heb daar al veel over zitten denken
zo veel dat ik er soms koppijn van kreeg
is het dan zo moeilijk voor te begrijpen??
dat als iemand wat zegt alleen tegen u en aan niemand anders
dat ik niet wil dat andere mensen dat weten??
ik kan niemand meer vertrouwen, niemand
en ookal is dat soms moeilijk om alles op te kroppen
ik moet het wel doen
de enigste persoon aan wie ik wat kon zeggen
is nu dood, en ok ik kan hem dat nog zeggen
maar de vraag is luistert hij wel??
dus blijf ik hier nog even met een opgekropt gevoel voor altijd