die avond toen ik jouw
zachtroze lippen kuste
was hemels toen ik mijn
hoofd lag in jouw boezem
begon ik te zweven van de
zoete liefde toen ik jouw
overal streelde toen stond
ik in vuur en vlam de liefde
spontaan begon te vlammen toen
werd alles roze velden vol met
lelietjes rozen die ontbloeide
die avond toen ik jouw overal
mocht kussen mijn hart verwarmde
aan jouw lende zacht en rank zoals
jij was die ene avond toen ik
opbloeide met jouw hart naast de
mijne